Houbové těstoviny
PŘÍPRAVA
-
400 g těstovin (pappardelle)
-
500 g žampionů
-
120 g jarní cibulky
-
2 stroužky česneku
-
2 lžíce olivového oleje
-
půl vaničky Knorr Organického jelly bujónu zeleninového
POSTUP
Uvaříme těstoviny podle návodu na obalu. Slijeme a trochu vody si necháme stranou.
Houby očistíme a nakrájíme na malé kousky či plátky. Česnek nasekáme a jarní cibulku nakrájíme na kolečka.
Na rozpáleném olivovém oleji osmažíme houby, přidáme jarní cibulku. Poté do pánve přidáme asi 200 ml vody z těstovin, ve které jsme si rozpustili bujón.
Přidáme těstoviny, dobře promícháme a servírujeme.
Tip na závěr: Těstoviny můžeme podávat s parmazánem či jiným sýrem.
Zdroj: www.receptynakazdyden.cz