Chlebíček z bagety s kvasem s roastbeefem, pečeným jablkem a cibulovým čatní

PŘÍPRAVA (10 kusů:)

  • 10 silnějších pláteků z bagety s kvasem

  • 3 PL pomazánkového másla

  • 5 ČL dijonské a 5 ČL hrubozrnné hořčice

  • 5 ČL majonézy, 20 lístků rukolY

  • 12 plátků roastbeefu

  • 1-2 plátky pečeného jablka

  • 5 ČL cibulového čatní

POSTUP

Bagetu s kvasem rozkrájíme  a jednotlivé  plátky mažeme směsí pomazánkového másla, hořčic a majonézy.

 Přidáme lístky rukoly, poklademe střídavě plátky roastbeefu a pečených jablek. 

Nakonec přidáme cibulové čatní.
 

Zdroj: La Lorraine Bakery Group