Chuťovky z bagety s kvasem s roládkou z červené řepy, kozího sýru a kaparů (10 kusů)
PŘÍPRAVA
-
1 bageta s kvasem
-
1 ks větší pečené červené řepy
-
3 PL měkkého kozího sýru
-
1 ČL olivového oleje
-
1 PL kaparů
-
1 PL rukolového pesta
POSTUP
Upečenou řepu nastrouháme na tenké plátky, které rozložíme na potravinářskou fólii tak,aby se lehce překrývaly.
Potřeme je směsí kozího sýru, olivového oleje a nasekaných kaparů.
Zarolujeme (roládka by neměla mít v průměru více než 5 cm) a necháme odpočinout v lednici.
Bagetu s kvasem nakrájíme na kolečka silná 1,5–2 cm, pomažeme rukolovým pestem a přidáme na menší kolečka nakrájenou roládku.
Zdroj: La Lorraine Bakery Group