Semolinový chlebíček s lososem gravlax, čerstvým koprem a řasou wakame. 

(1 porce)

PŘÍPRAVA

  • 1 plátek semolinového chleba

  • 1/2 PL lučiny, snítka čerstvého kopru

  • 3 plátky marinovaného lososa gravlax

  • 4 plátky čerstvé okurky

  • 1/2 PL řasy wakame

POSTUP

Plátek semolinového chleba namažeme lučinou smíchanou s čerstvým koprem a poklademe kousky lososa gravlax. Dozdobíme plátky okurky vytvořené škrabkou na brambory a kousky řasy wakame.

Zdroj: La Lorraine Bakery Group

 

Semolinový chlebíček s lososem gravlax, čerstvým koprem a řasou wakame. 

(1 porce)

PŘÍPRAVA

  • 1 plátek semolinového chleba

  • 1/2 PL lučiny, snítka čerstvého kopru

  • 3 plátky marinovaného lososa gravlax

  • 4 plátky čerstvé okurky

  • 1/2 PL řasy wakame

POSTUP

Plátek semolinového chleba namažeme lučinou smíchanou s čerstvým koprem a poklademe kousky lososa gravlax. Dozdobíme plátky okurky vytvořené škrabkou na brambory a kousky řasy wakame.

Zdroj: La Lorraine Bakery Group