Semolinový chlebíček s lososem gravlax, čerstvým koprem a řasou wakame.
(1 porce)
PŘÍPRAVA
-
1 plátek semolinového chleba
-
1/2 PL lučiny, snítka čerstvého kopru
-
3 plátky marinovaného lososa gravlax
-
4 plátky čerstvé okurky
-
1/2 PL řasy wakame
POSTUP
Plátek semolinového chleba namažeme lučinou smíchanou s čerstvým koprem a poklademe kousky lososa gravlax. Dozdobíme plátky okurky vytvořené škrabkou na brambory a kousky řasy wakame.
Zdroj: La Lorraine Bakery Group
Semolinový chlebíček s lososem gravlax, čerstvým koprem a řasou wakame.
(1 porce)
PŘÍPRAVA
-
1 plátek semolinového chleba
-
1/2 PL lučiny, snítka čerstvého kopru
-
3 plátky marinovaného lososa gravlax
-
4 plátky čerstvé okurky
-
1/2 PL řasy wakame
POSTUP
Plátek semolinového chleba namažeme lučinou smíchanou s čerstvým koprem a poklademe kousky lososa gravlax. Dozdobíme plátky okurky vytvořené škrabkou na brambory a kousky řasy wakame.
Zdroj: La Lorraine Bakery Group