Hřiby dušené ve smetaně
PŘÍPRAVA
300 g praváky nebo podhříbky
1 cibule
1 rozmačkaný stroužek česneku
1 sklenička Rama Cremefine na vaření
50 g margarín Rama Culinesse
1 kostka Knor Bujón Zeleninový
POSTUP
Očistěte hřiby, velké nakrájejte na proužky, malé nechte v celku. Opláchněte.
Nakrájejte cibuli a nechte zesklovatět na margarínu Rama Culinesse. Dejte pozor, aby se nepřipálilo, jídlo by ztratilo svoji chuť. Přidejte rozmačkaný česnek, hřiby, sůl a pepř.
Rozpusťte kostku Knorr Bujón ve sklenici vroucí vody a tímto bujónem zalijte hřiby a asi 30 minut poduste.
Přidejte smetanu Rama Cremefine na vaření a vařte ještě 3-4 minuty. Podle chuti přikořeňte.
Zdroj a foto: www.receptynakazdyden.cz