Ostrá salsa s celerem

 
 

PŘÍPRAVA

  • 1 balení hranolek McCain Fri'Style

  •  400 g červené papriky

  •  1 velká cibule

  •  2 lžíce oleje

  •  4 lžíce rostlinného vývaru

  •  50 g sušených rajčat v oleji

  •  2 lžíce čerstvé pažitky

  •  1 celer

  •  2 lžíce vinného octa

  •  kajenský pepř

  •  sůl

 

POSTUP

Papriky nakrájíme na kostičky, stejně tak i oloupanou cibuli a celer. Vše osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme vývar a vaříme na mírném ohni asi 10 minut. 

Poté vše rozmixujeme. Rajčata nakrájíme najemno a smícháme s nasekanou pažitkou a rozmixovanou směsí. 

Pikantní salsu dochutíme solí, octem a kajenským pepřem. Servírujeme v misce k hranolkům McCain Fri'Style.
 

<< Zpět