Ostrá salsa s celerem
PŘÍPRAVA
-
1 balení hranolek McCain Fri'Style
-
400 g červené papriky
-
1 velká cibule
-
2 lžíce oleje
-
4 lžíce rostlinného vývaru
-
50 g sušených rajčat v oleji
-
2 lžíce čerstvé pažitky
-
1 celer
-
2 lžíce vinného octa
-
kajenský pepř
-
sůl
POSTUP
Papriky nakrájíme na kostičky, stejně tak i oloupanou cibuli a celer. Vše osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme vývar a vaříme na mírném ohni asi 10 minut.
Poté vše rozmixujeme. Rajčata nakrájíme najemno a smícháme s nasekanou pažitkou a rozmixovanou směsí.
Pikantní salsu dochutíme solí, octem a kajenským pepřem. Servírujeme v misce k hranolkům McCain Fri'Style.