Závin s treskou a bílým zelím
PŘÍPRAVA
-
250 g filetů z tresky
-
300 g nakrouhaného bílého zelí
-
1 kostka Knorr bujón zeleninový
-
60 g másla nebo margarínu Rama
-
2 vejce
-
1 cibule
-
1 těsto na pizzu (polotovar)
Zelí povařte v bujónu Knorr Bujón Zeleninový cca 5 minut. Vejce uvařte natvrdo (8 minut), nechte vychladnout a nakrájejte.
Nakrájejte cibuli. Na velké pánvi rozpusťte 30 g másla nebo margarínu, nechte na něm zesklovatět cibuli, přidejte zelí, případně dochuťte a duste cca 20 minut.
Tresku nakrájejte na kousky. Následně ji přidejte k zelí a vařte ještě 5 minut. Na pánev přisypte vařená vejce, zamíchejte a sundejte z ohně.
Připravte těsto Knorr Pizza podle návodu na obalu. Nechte je vykynout. Těsto rozválejte, položte nádivku a srolujte jako závin. Boční kraje si před zatočením můžete zahnout mírně dovnitř.
Vše přendejte na plech, namažte povrch zbytkem rozehřátého másla nebo margarínu a pečte 40 minut v troubě rozehřáté na 180 stupňů.
Servírujte lehce vychladlé.