Zapékané brambory se špenátem
Zdroj: www.receptynakazdyden.cz
PŘÍPRAVA
-
100 g žampiónů
-
150 g kuřecích prsíček
-
400 g brambor
-
50 g cibule
-
100 g špenátu (čerstvý nebo mražený)
-
200 ml smetany 22% (nebo Rama Cremefine na vaření)
-
50 ml vody
-
50 g nastrouhaného sýra
-
1 balení Knorr Inspirace Špagety Carbonara
Postup:
Nakrájejte houby na čtvrtiny, maso na nepříliš velké kusy, brambory a cibuli na plátky.
Rozmíchejte Knorr Inspirace Špagety Carbonara se smetanou, přidejte špenát.
Vše vložte do odpovídající žáruvzdorné nádoby. Nahoře posypte nastrouhaným sýrem a přikryjte hliníkovou fólií.
Pečte v troubě předehřáté na 190 °C po dobu cca 40 minut.
Před koncem pečení odstraňte fólii, aby se sýr lehce zabarvil.