TORTILLA PLNĚNÁ KUŘECÍM MASEM
Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Potřebujeme
-
400 gramů kuřecích prsou
-
2 lžíce olivového oleje
-
1/3 kusu červené papriky
-
1/3 kusu zelené papriky
-
1/3 kusu žluté papriky
-
1 kus cibule
-
2 stroužky česneku
-
4 lžíce Hellmann's Tatarské omáčky na bagety
-
1 lžíce nasekané petrželky
-
1 hrnek listové zeleniny (ledový salát, polníček, rukola, atp.)
-
4 tortillové placky
-
dle chuti sůl a čerstvě mletý pepř
Postup
Kuřecí prsa nakrájíme na větší hranolky, osolíme, opepříme a orestujeme na rozehřátém oleji (asi 2 minuty).
Přidáme na hranolky nakrájenou papriku, na nudličky nakrájenou cibuli a na hrubo nasekaný česnek a další 2 minuty restujeme (zelenina musí zůstat křupavá).
Hellmann’s Tatarskou omáčku na bagety smícháme s nasekanou pažitkou, ledový salát nakrájíme na nudličky.
Na každou tortillu položíme nudličky salátu, polijeme je tatarskou omáčkou, navrstvíme na ně maso se zeleninou a zabalíme.
Před podáváním necháme tortilly prohřát asi 5 minut ve vyhřáté troubě na 190 °C.