Bübchen

29.06.2024 09:49

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA

 

SOUTĚŽ

o  3 balíčky pečující dětské kosmetiky Bübchen 

Když se v rodině objeví nový člen, ať už je to holčička nebo chlapeček, vedle radosti přicházejí poměrně brzy i starosti. 

Novopečení rodiče chtějí udělat všechno správně, zajistit, aby jejich malému pokladu nic nescházelo a měl všechno ke správnému rozvoji i pohodlí. 

Vedle hromad oblečení, protože děti rostou jako z vody, je potřeba opatřit i spoustu dalších věcí. Třeba vhodnou kosmetiku pro jemnou dětskou pleť!

Jakou kosmetiku zvolit pro miminko?

Dětská pokožka je velmi citlivá, a proto už od narození potřebuje speciální péči. Hlavním důvodem je odlišnost dětské pokožky od té dospělé. Kůže dětí se hůř adaptuje na vnější vlivy, je třeba předcházet a bránit ztrátám vlhkosti, jemně ji čistit od potu a ošetřovat ji s ohledem na možné působení vlhka z plenek. Musí se chránit před přehřátím, chladem i UV zářením. Aby bylo spokojené dítě i maminka, je nezbytné vědět, na co si dát pozor a čemu se v péči o dětskou pokožku vyhnout.

Bübchen již více než 60 let vyvíjí pečující produkty pro ochranu jemné dětské pokožky. Intenzivní výzkum, špičková kvalita a pečlivý výběr přírodních ingrediencí je už samo o sobě dobrou referencí, stejně jako doporučení německé organizace DHA pro kůži a alergie.

Bübchen patří mezi přední výrobce krémů, mýdel, gelů a olejíčků, které je vhodné bezpečně používat pro děti každý den. Přírodní složení výrobků zaručuje vysokou kožní snášenlivost a zajišťuje posílení kožní imunity. Produkty bez silikonů, barviv, parabenů, mikroplastů jsou dermatologicky testované a veganské.

O co soutěžíme?

Balíček kosmetiky pro ty nejmenší obsahuje vše potřebné k péči o malého človíčka, která má vysoké požadavky na čistotu a také komfort po každodenní koupeli. V balíčku najdete: dětský šampon, dětský olej, ošetřující tělové mléko, pečující krém a multifunkční produkt na koupání těla i vlásků.

Ilustrační  foto: pixabay