Gulášová polévka á la kuře
Není nic snadnějšího a rychlejšího, než kuřecí polévka na způsob známe „gulášovky“. Oproti standardní gulášové polévce je zdravější a plná kvalitních surovin. Co budete potřebovat?
PŘÍPRAVA:
-
Kuřecí prsní řízky bez kosti od Drůbežářského závodu Klatovy
-
brambory,
-
žampióny,
-
kuřecí vývar z Kuřecí polévkové směsi od Drůbežářského závodu Klatovy,
-
máslo,
-
cibule, celer, mrkev, česnek,
-
majoránka, bobkový list,
-
sůl, pepř, libeček, kmín, paprika
POSTUP
1/ V hrnci orestujte na másle žampiony dozlatova. Potom přidejte na kousky kuřecí prsa, brambory nakrájené na kostky, bobkový list, kmín, libeček a špetku pálivé nebo lahůdkové papriky, podle chuti, na kostičky nakrájenou zeleninu, prolisovaný česnek a zalijte vodou nebo vývarem.
2/ Vařte dokud nebudou brambory měkké. Nakonec dochuťte kořením.
Zdroj: Drůbežářský závod Klatovy a.s