Kefty z kuřecího mletého masa po bulharsku
21.07.2022 11:09
PŘÍPRAVA
-
500 g Kuřecího steaku bez kůže mletého od Drůbežářského závodu Klatovy
-
3 cibule
-
Sůl
-
1 lžíce koření čubrica
-
1 – 2 lžičky drceného pepře
-
2 lžíce nadrobno nasekané petrželky
-
olej
POSTUP
V míse smíchejte kuřecí mleté maso, nadrobno nakrájenou cibuli a nasekanou petrželku. Vše důkladně promíchejte, osolte, opepřete a přidejte čubricu.
Rozpalte gril. Ze směsi udělejte nejdříve kuličku, kterou následně vytvarujte v malou placičku. Potřete olejem a dejte na gril.
Hotové kefty podávejte s grilovanou zeleninou nebo se salátem.
Tip: Použijte koření čubrica i na oblíbenou grilovanou zeleninu
Foto a text Drůbežářského závodu Klatovy: