Labeta

06.09.2024 19:19

 

SOUTĚŽ

o balíček na zpracování úrody od Labety

Zavařujete, želírujete, nakládáte? Zkuste to s tradiční českou značkou Labeta. Vyrobte si džem, zavařte si sirup či kompot, naložte okurky, připravte čatní. Uchovejte si tak chutě léta na zimní měsíce.

Labeta je tradiční český výrobce z Polabí a již 30 let je synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Je tu pro všechny, kteří si chtějí zpracovat ovoce do domácích džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv ale také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno i napečeno – a to jak ve variantě konvenční, tak bez lepku či v BIO kvalitě. 

Labeta ale pravidelně přináší na trh novinky, které reflektují nejmodernější trendy ve stravování a nabízí tak i řadu superfood, veganských či low carb výrobků.

Pro poctivé šťavnaté domácí džemy a marmelády vyzkoušejte třeba čistý Ovocný pektin, který je 100% rostlinného původu a bez jakýchkoli aditiv. Rozumí si nejvíce s kyselejším ovocem, je přirozeně bezlepkový a jedno balení vám vystačí na 1 kg ovoce. 

Nebo sáhněte po JamFixu na bázi čistého ovocného pektinu. Ve variantách 1:1, 2:1 a 3:1 si hravě poradí s každým ovocem a vykouzlí z něj prvotřídní pochoutku. A protože ve složení nenajdete žádný sorban či gumy, ale pouze cukr, pektiny a kyselinu citrónovou, perfektně se hodí i pro nejmenší.

Pro sladší typ ovoce, vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte džemy a marmelády,  jejichž chuti nikdo neodolá. Nemusíte už přidávat žádný další cukr, protože je v želírovací směsi obsažený v potřebném množství.

Na www.labeta.cz najdete celoročně veškerý sortiment sezónních i stálých produktů ve variantě konvenční i bez lepku, a navíc tu čekají desítky vyzkoušených receptů na pečení, vaření a samozřejmě i zavařování.

 
 
 
 
 
 

 

TIP NOVINKA: 

BIO třtinový želírovací cukr 3:1

  •  

obsahuje jen BIO cukr a pektiny

 
  •  

směs je bez konzervantů

 
  •  

pro 1 kg sladšího ovoce

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Náš TIP: 

Rybízové želé bonbóny s pektinem

Díky citrusovému pektinu si můžete snadno vyrobit zdravé domácí želé bonbóny

z čerstvého ovoce.

 

Potřebujete

150 g rybízu, 220 g cukru, 12 g Ovocného pektinu Labeta, 1 lžička citronové šťávy

Dále silikonová forma na bonbóny, slunečnicový olej a cukr na obalení

 

 

Postup

Ovoce rozmixujte a propasírujte, aby vznikla hladká šťáva. Rybízovou šťávu nalijte do menšího hrnce a smíchejte s cukrem. Metličkou přimíchejte pektin. Zakápněte citronovou šťávou. Neustále míchejte a nechte vařit alespoň 4 minuty, aby směs zhoustla. 

Silikonovou formu lehce vymažte olejem a ihned naplňte směsí. Nechte tuhnout při pokojové teplotě nebo v lednici. 

Bonbóny vyklopte a dle chuti lehce obalte v jemném cukru, aby se k sobě nelepily.

 

 

 

 

Soutěž byla ukončena

 

SOUTĚŽ

o balíček na zpracování úrody od Labety

Zavařujete, želírujete, nakládáte? Zkuste to s tradiční českou značkou Labeta. Vyrobte si džem, zavařte si sirup či kompot, naložte okurky, připravte čatní. Uchovejte si tak chutě léta na zimní měsíce.

Labeta je tradiční český výrobce z Polabí a již 30 let je synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Je tu pro všechny, kteří si chtějí zpracovat ovoce do domácích džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv ale také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno i napečeno – a to jak ve variantě konvenční, tak bez lepku či v BIO kvalitě. 

Labeta ale pravidelně přináší na trh novinky, které reflektují nejmodernější trendy ve stravování a nabízí tak i řadu superfood, veganských či low carb výrobků.

Pro poctivé šťavnaté domácí džemy a marmelády vyzkoušejte třeba čistý Ovocný pektin, který je 100% rostlinného původu a bez jakýchkoli aditiv. Rozumí si nejvíce s kyselejším ovocem, je přirozeně bezlepkový a jedno balení vám vystačí na 1 kg ovoce. 

Nebo sáhněte po JamFixu na bázi čistého ovocného pektinu. Ve variantách 1:1, 2:1 a 3:1 si hravě poradí s každým ovocem a vykouzlí z něj prvotřídní pochoutku. A protože ve složení nenajdete žádný sorban či gumy, ale pouze cukr, pektiny a kyselinu citrónovou, perfektně se hodí i pro nejmenší.

Pro sladší typ ovoce, vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte džemy a marmelády,  jejichž chuti nikdo neodolá. Nemusíte už přidávat žádný další cukr, protože je v želírovací směsi obsažený v potřebném množství.

Na www.labeta.cz najdete celoročně veškerý sortiment sezónních i stálých produktů ve variantě konvenční i bez lepku, a navíc tu čekají desítky vyzkoušených receptů na pečení, vaření a samozřejmě i zavařování.

 
 
 
 
 
 

 

TIP NOVINKA: 

BIO třtinový želírovací cukr 3:1

  •  

obsahuje jen BIO cukr a pektiny

 
  •  

směs je bez konzervantů

 
  •  

pro 1 kg sladšího ovoce

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Náš TIP: 

Rybízové želé bonbóny s pektinem

Díky citrusovému pektinu si můžete snadno vyrobit zdravé domácí želé bonbóny

z čerstvého ovoce.

 

Potřebujete

150 g rybízu, 220 g cukru, 12 g Ovocného pektinu Labeta, 1 lžička citronové šťávy

Dále silikonová forma na bonbóny, slunečnicový olej a cukr na obalení

 

 

Postup

Ovoce rozmixujte a propasírujte, aby vznikla hladká šťáva. Rybízovou šťávu nalijte do menšího hrnce a smíchejte s cukrem. Metličkou přimíchejte pektin. Zakápněte citronovou šťávou. Neustále míchejte a nechte vařit alespoň 4 minuty, aby směs zhoustla. 

Silikonovou formu lehce vymažte olejem a ihned naplňte směsí. Nechte tuhnout při pokojové teplotě nebo v lednici. 

Bonbóny vyklopte a dle chuti lehce obalte v jemném cukru, aby se k sobě nelepily.