Labeta
SOUTĚŽ
o balíček na zpracování úrody od Labety
Zavařujete, želírujete, nakládáte? Zkuste to s tradiční českou značkou Labeta. Vyrobte si džem, zavařte si sirup či kompot, naložte okurky, připravte čatní. Uchovejte si tak chutě léta na zimní měsíce.
Labeta je tradiční český výrobce z Polabí a již 30 let je synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Je tu pro všechny, kteří si chtějí zpracovat ovoce do domácích džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv ale také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno i napečeno – a to jak ve variantě konvenční, tak bez lepku či v BIO kvalitě.
Labeta ale pravidelně přináší na trh novinky, které reflektují nejmodernější trendy ve stravování a nabízí tak i řadu superfood, veganských či low carb výrobků.
Pro poctivé šťavnaté domácí džemy a marmelády vyzkoušejte třeba čistý Ovocný pektin, který je 100% rostlinného původu a bez jakýchkoli aditiv. Rozumí si nejvíce s kyselejším ovocem, je přirozeně bezlepkový a jedno balení vám vystačí na 1 kg ovoce.
Nebo sáhněte po JamFixu na bázi čistého ovocného pektinu. Ve variantách 1:1, 2:1 a 3:1 si hravě poradí s každým ovocem a vykouzlí z něj prvotřídní pochoutku. A protože ve složení nenajdete žádný sorban či gumy, ale pouze cukr, pektiny a kyselinu citrónovou, perfektně se hodí i pro nejmenší.
Pro sladší typ ovoce, vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte džemy a marmelády, jejichž chuti nikdo neodolá. Nemusíte už přidávat žádný další cukr, protože je v želírovací směsi obsažený v potřebném množství.
Na www.labeta.cz najdete celoročně veškerý sortiment sezónních i stálých produktů ve variantě konvenční i bez lepku, a navíc tu čekají desítky vyzkoušených receptů na pečení, vaření a samozřejmě i zavařování.
TIP NOVINKA: BIO třtinový želírovací cukr 3:1 obsahuje jen BIO cukr a pektiny směs je bez konzervantů pro 1 kg sladšího ovoce |
Náš TIP: Rybízové želé bonbóny s pektinem Díky citrusovému pektinu si můžete snadno vyrobit zdravé domácí želé bonbóny
z čerstvého ovoce.
Potřebujete 150 g rybízu, 220 g cukru, 12 g Ovocného pektinu Labeta, 1 lžička citronové šťávy
Dále silikonová forma na bonbóny, slunečnicový olej a cukr na obalení
Postup Ovoce rozmixujte a propasírujte, aby vznikla hladká šťáva. Rybízovou šťávu nalijte do menšího hrnce a smíchejte s cukrem. Metličkou přimíchejte pektin. Zakápněte citronovou šťávou. Neustále míchejte a nechte vařit alespoň 4 minuty, aby směs zhoustla. Silikonovou formu lehce vymažte olejem a ihned naplňte směsí. Nechte tuhnout při pokojové teplotě nebo v lednici. Bonbóny vyklopte a dle chuti lehce obalte v jemném cukru, aby se k sobě nelepily.
|
Soutěž byla ukončena
SOUTĚŽ
o balíček na zpracování úrody od Labety
Zavařujete, želírujete, nakládáte? Zkuste to s tradiční českou značkou Labeta. Vyrobte si džem, zavařte si sirup či kompot, naložte okurky, připravte čatní. Uchovejte si tak chutě léta na zimní měsíce.
Labeta je tradiční český výrobce z Polabí a již 30 let je synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Je tu pro všechny, kteří si chtějí zpracovat ovoce do domácích džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv ale také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno i napečeno – a to jak ve variantě konvenční, tak bez lepku či v BIO kvalitě.
Labeta ale pravidelně přináší na trh novinky, které reflektují nejmodernější trendy ve stravování a nabízí tak i řadu superfood, veganských či low carb výrobků.
Pro poctivé šťavnaté domácí džemy a marmelády vyzkoušejte třeba čistý Ovocný pektin, který je 100% rostlinného původu a bez jakýchkoli aditiv. Rozumí si nejvíce s kyselejším ovocem, je přirozeně bezlepkový a jedno balení vám vystačí na 1 kg ovoce.
Nebo sáhněte po JamFixu na bázi čistého ovocného pektinu. Ve variantách 1:1, 2:1 a 3:1 si hravě poradí s každým ovocem a vykouzlí z něj prvotřídní pochoutku. A protože ve složení nenajdete žádný sorban či gumy, ale pouze cukr, pektiny a kyselinu citrónovou, perfektně se hodí i pro nejmenší.
Pro sladší typ ovoce, vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte džemy a marmelády, jejichž chuti nikdo neodolá. Nemusíte už přidávat žádný další cukr, protože je v želírovací směsi obsažený v potřebném množství.
Na www.labeta.cz najdete celoročně veškerý sortiment sezónních i stálých produktů ve variantě konvenční i bez lepku, a navíc tu čekají desítky vyzkoušených receptů na pečení, vaření a samozřejmě i zavařování.
TIP NOVINKA: BIO třtinový želírovací cukr 3:1 obsahuje jen BIO cukr a pektiny směs je bez konzervantů pro 1 kg sladšího ovoce |
Náš TIP: Rybízové želé bonbóny s pektinem Díky citrusovému pektinu si můžete snadno vyrobit zdravé domácí želé bonbóny
z čerstvého ovoce.
Potřebujete 150 g rybízu, 220 g cukru, 12 g Ovocného pektinu Labeta, 1 lžička citronové šťávy
Dále silikonová forma na bonbóny, slunečnicový olej a cukr na obalení
Postup Ovoce rozmixujte a propasírujte, aby vznikla hladká šťáva. Rybízovou šťávu nalijte do menšího hrnce a smíchejte s cukrem. Metličkou přimíchejte pektin. Zakápněte citronovou šťávou. Neustále míchejte a nechte vařit alespoň 4 minuty, aby směs zhoustla. Silikonovou formu lehce vymažte olejem a ihned naplňte směsí. Nechte tuhnout při pokojové teplotě nebo v lednici. Bonbóny vyklopte a dle chuti lehce obalte v jemném cukru, aby se k sobě nelepily.
|