Lumene

16.07.2024 08:14

Soutěž byla ukončena!

 

SOUTĚŽ

o tři rozjasňující pleťové vody LUMENE

Na český trh se vrátila skandinávská značka LUMENE. Zpráva, která potěší nejen milovnice této kosmetiky, ale i řadu žen, které hledají přípravky vysoce šetrné k životnímu prostředí. LUMENE využívá ručně sbírané lokální plodiny, upcyklované ingredience a také stále více recyklovaných materiálů na obaly, od roku 2025 to už budou všechny.

Kosmetika Lumene se znovu představuje v celkem šesti produktových liniích, které jsou k dostání jak v kamenných FAnn parfumeriích tak i na www.fann.cz od 1. dubna 2024. Klienty potěší i zajímavými cenami. 

Co nabízí?

Basic Cleansing je základní řada odličovacích a čisticích produktů, obsahuje dvoufázový odličovač voděodolného make-upu, čisticí krém pro citlivou pleť, micelární hloubkově čisticí pleťový gel či pleťová tonika.

Nordic Hydra [LÄHDE] Hydratační řada pro zklidnění suché, poškozené a zcitlivělé pleti. Obsahuje arktickou pramenitou vodu a finskou březovou mízu, bohatou na minerály, zvláčňující sacharidy a amino kyseliny. Doplňuje ji kyselina hyaluronová ve třech molekulárních formách jak pro okamžité, tak i dlouhodobé zvláčnění pleti.

 

O co soutěžíme

Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion, rozjasňující pleťová voda

Dodává pleti hydrataci a rozjasnění, obsahuje AHA kyseliny, kyselinu hylauronovou, vitamín C, organickou mízu ze severské břízy a čistou arktickou pramenitou vodu.

Doporučuje se použít po nebo místo pleťového tonika, a poté pokračovat v ošetření pleťovým sérem a krémem.

     

Nordic Clear [TYYNI] Řada speciálně vyvinutá pro problematickou pleť se sklonem k akné. Nabízí dva skvěle se doplňující produkty – denní balancující sérum a noční tekutý exfoliant s kyselinou azelaovou.

Nordic C [VALO] Rozjasňující řada je pravidelně nejúspěšnější linií LUMENE. Za  výsledky vděčí morušce (ostružiník moruška) z Laponska, obsažené hned v několika různých formách (olej a extrakt z jadérek, extrakt z plodu a ovocná voda, extrakt z kmenových buněk plodu a extrakt z fermentovaného plodu).

Nordic Bloom [LUMO] Protivrásková linie doplňuje objem pleti a posiluje její pevnost. Ve složení najdeme veganský kolagen, severskou mořskou řasu, extrakt z borůvek či aktivní směs látek Nordic Berry Pre-retinol. 

Nordic Ageless [AJATON] Nestárnoucí linie působí na omlazení pleti na všech úrovních, pečuje o vrásky, hydratuje, projasňuje a podporuje vlastní regenerační procesy včetně tvorby kolagenu.