Slaný koláč s červeným zelím
17.11.2020 13:13
PŘÍPRAVA
-
100 g jáhel
-
200g cizrnové mouky
-
1 cibule
-
1 vejce
-
svazek petržele
Jáhly připravíme podle návodu na obalu.
Vychladlé smícháme s vajíčkem, moukou a cibulí a petrželkou nakrájenou nadrobno.
Těsto napěchujeme do vymaštěné formy.
Náplň
-
100 g červeného zelí
-
2 jablka
-
50 g rozinek
-
50 g mandlí
-
4 vejce
-
200 g mandlového mléka
-
200 g bílého jogurtu
-
lžička Knorr směsi koření Garam Masala
-
3 lžíce olivového oleje
Zelí a jablka nakrájíme nadrobno. Opečeme je na pánvi. Přidáme rozinky a plátky mandlí.
Mezitím rozmícháme mandlové mléko, jogurt, vejce a koření.
Jogurtovou směs zamícháme do směsi ze zelí a jablek.
Hotovou náplň navršíme do formy na těsto a pečeme 40 minut na 200 stupňů.
Zdroj a foto: www.receptynakazdyden.cz