Těstovinový salát s kuřecím masem
PŘÍPRAVA
-
200-250 g těstovin (penne, farfalle)
-
250 g kuřecích prsou od Drůbežářského závodu Klatovy
-
olej
-
červená paprika
-
žlutá paprika
-
cherry rajčata
-
okurka
-
100 g bílého jogurtu
-
1 lžíce majonézy
-
1 lžíce jablečného octa
-
bazalka, sůl, pepř
POSTUP
Těstoviny uvařte na skus, propláchněte studenou vodou a nechte okapat.
Mezitím si nakrájejte kuřecí maso na menší kostky a na oleji ho orestujte dozlatova, až poté osolte. Maso nechte odpočinout na talíři či v misce. Zeleninu nakrájejte na kostičky a cherry rajčata stačí přepůlit. A nechte stranou v misce.
Připravte na zálivku jogurt, majonézu a ocet. V malé misce vše smíchejte dohromady a dochuťte natrhanou bazalkou, solí a pepřem.Vše důkladně promíchejte a můžete podávat.
Zdroj text i foto Drůbežářský závod Klatovy.