Vepřová roláda se sýrem provolone a italskou pancettou
04.04.2020 11:24
PŘÍPRAVA
-
1 kg vepřového plecka
-
300 g mletého masa
-
100 g pancetty
-
2 střední cibule
-
1 dcl bílého vína
-
150–200 g sýru provolone (dolce i piccante)
-
celer, mrkev, šalvěj, rozmarýn
-
zeleninový vývar
POSTUP
Vepřové plecko rozřízněte a naklepte.
Připravte si náplň: mleté maso orestujte s cibulí a podlijte bílým vínem. Nechte vystydnout a smíchejte s najemno nakrájenou pancettou, nastrouhaným sýrem provolone dolce a provolone piccante.
Směsí naplňte plecko a zavažte ho. Dejte péci na celeru, mrkvi, šalvěji a rozmarýnu zalité zeleninovým vývarem.
Podávejte s bramborovou kaší.
www.laformaggeria.com