Zeleninová polévka co dům dal

05.04.2022 21:42

PŘÍPRAVA

Masové odkrojky z úpravy masa na jiné pokrmy:

  • kuřecí křídla

  • kousky hovězího předního masa

  • trochu mletého masa

  • klobáska

  • měkký salám

Zelenina:

  • petržel, celer, mrkev, rajské jablíčko , pórek, cibule, fazolkové lusky, fazole, fenykl, konzervovaná  kukuřice

  • zelené bylinky (není nezbytné)

POSTUP

Maso dáme do tlakového hrnce, osolíme, opepříme a hodně doměkka uvaříme. Slijeme polévku a do ní čistě obereme libové maso.

V jiném hrnci osmahneme všechnu úhledně nakrájenou zeleninu na másle. Zalijeme polévkou, osolíme, opepříme a necháme cca dvacet minut vařit. Dochutíme a přidáme zelené bylinky.