Zeleninová polévka co dům dal
05.04.2022 21:42
PŘÍPRAVA
Masové odkrojky z úpravy masa na jiné pokrmy:
-
kuřecí křídla
-
kousky hovězího předního masa
-
trochu mletého masa
-
klobáska
-
měkký salám
Zelenina:
-
petržel, celer, mrkev, rajské jablíčko , pórek, cibule, fazolkové lusky, fazole, fenykl, konzervovaná kukuřice
-
zelené bylinky (není nezbytné)
POSTUP
Maso dáme do tlakového hrnce, osolíme, opepříme a hodně doměkka uvaříme. Slijeme polévku a do ní čistě obereme libové maso.
V jiném hrnci osmahneme všechnu úhledně nakrájenou zeleninu na másle. Zalijeme polévkou, osolíme, opepříme a necháme cca dvacet minut vařit. Dochutíme a přidáme zelené bylinky.