Gnocchi se sýrovou omáčkou, sýrem Provolone a pistáciemi
PŘÍPRAVA
-
350 g gnocchi freschi
-
sklenice mléka
-
150 g sýru Gorgonzola dolce
-
hrst nastrouhaného sýru Gran Moravia
-
50 g nahrubo namletých ořechů
-
100 g sýru Provolone dolce
-
pepř
-
30 g vyloupaných pistáci
-
2 lístky šalvěje
POSTUP
V teplém mléce spolu se šalvějí rozpusťte gorgonzolu nakrájenou na malé kousky.
Přidejte sýr Gran Moravia, ořechy a pepř.
Uvařte gnocchi a smíchejte je se sýrovou omáčkou. Směs rozložte do zapékací misky, zakryjte plátky provolone a nechte zapéct při 200°C asi 12 minut.
Před podáváním posypte pistáciemi a čerstvými lístky šalvěje.
Recept a foto : www.laformaggeria.com