Canneloni se špenátem
Zdroj: www.receptynakazdyden.cz
Příprava
12 kusů cannelloni
300 g španátu
1 sýr camembert
1 cibule
3 stroužky česneku
4 lžíce smetany, např. Rama Cremefine na vaření
2 lžíce oleje
1 balení Knorr Inspirace Boloňské špagety
strouhaný ementál nebo gouda
Postup:
Uvařte cannelloni v osolené vodě.
Rozmíchejte Knorr Inspirace Boloňské špagety se sklenicí vody, přiveďte k varu a odstavte.
Nakrájejte cibuli a česnek, opečte je a pak přidejte špenát a opečte ještě 5 minut.
Nakrájejte sýr camembert a společně se smetanou jej přidejte k opečenému špenátu.
Připravenou směsí naplňte cannelloni, naskládejte je do odpovídající žáruvzdorné nádoby a zalijte připraveným Knorr Inspirace Boloňské špagety.
Posypte nastrouhaným sýrem a zapékejte 10 minut při teplotě 190 stupňů.
Servírujte.