Canneloni se špenátem

 

                   

Zdroj: www.receptynakazdyden.cz

 

Příprava 

  • 12 kusů cannelloni

  • 300 g španátu

  • 1 sýr camembert

  • 1 cibule

  • 3 stroužky česneku

  • 4 lžíce smetany, např. Rama Cremefine na vaření

  • 2 lžíce oleje

  • 1 balení Knorr Inspirace Boloňské špagety

  • strouhaný ementál nebo gouda

 

 

Postup:

Uvařte cannelloni v osolené vodě.

Rozmíchejte Knorr Inspirace Boloňské špagety se sklenicí vody, přiveďte k varu a odstavte.

Nakrájejte cibuli a česnek, opečte je a pak přidejte špenát a opečte ještě 5 minut.

Nakrájejte sýr camembert a společně se smetanou jej přidejte k opečenému špenátu.

Připravenou směsí naplňte cannelloni, naskládejte je do odpovídající žáruvzdorné nádoby a zalijte připraveným Knorr Inspirace Boloňské špagety. 

Posypte nastrouhaným sýrem a zapékejte 10 minut při teplotě 190 stupňů. 

Servírujte.

 << zpět