Farfalle s rajčátky a fazolkami
Zdroj: www.receptynakazdyden.cz
Příprava
500 g těstovin farfalle
150 g zelených fazolek
1 stroužek česneku
2 lodyhy řapíkatého celeru
20 koktejlových rajčat
3 mladé cukety
1 žlutá paprika
90 g rukoly
1 lžíce vinného octa
2 kostky Knorr Bujon Zeleninový
2 lžíce olivovového oleje
Postup:
Ve velkém hrnci uvařte těstoviny al dente.
Uvařte a nechte okapat zelené fazolky.
Česnek oloupejte a jemně nakrájejte, stejně tak i řapíkatý celer na kostky, cukety na plátky, koktejlová rajčata na čtvrtky, papriku na kostičky.
Všechnu zeleninu orestujte s česnekem.
Přidejte k zelenině sklenici zeleninového bujónu Knorr a chvíli vařte, dokud zelenina nebude měkká a tekutina se nevypaří.
Těstoviny smíchejte s fazolkami, přidejte zbylou zeleninu a navrch rukolu, dochuťte olivovým olejem a octem. Důkladně zamíchejte a servírujte.